Over

Naast de naam van deze website is Template Scout een dienst die wordt aangeboden door finalwebsites. Het hoofddoel van deze dienst is vooral het vinden van de juiste WordPress template voor een klant. Tijdens deze zoektocht komt het team van finalwebsites veel goede templates tegen. Veel templates hebben niet het gewenste design of sluiten niet aan op de wensen van de klant. Desondanks hebben deze templates een prima kwaliteit. Dit soort templates zijn dus een geschikte kandidaat voor deze website.

Wat houd de dienst Template Scout in?

Waarschijnlijk heeft u al ervaren dat er een erg groot aanbod is aan (gratis) website templates. Waar een groot aanbod is, is het ook lastig om te kiezen. Natuurlijk kunt u de website template kiezen dat u het mooist vindt, maar dit is misschien niet altijd dé beste keuze. Vooral bij een WordPress template is het belangrijk om te weten of de template wel veilig is. Door template scout in te schakelen geeft u deze last uit handen. Het team van finalwebsites selecteert voor u 4 tot 6 WordPress templates van hoge kwaliteit.

Bent u een template designer?

Wanneer u een gratis template heeft ontworpen, kunt u hem op deze website laten plaatsen. Door de globale taal van deze website is het belangrijk dat u voor dit template een Nederlandse omschrijving aanlevert. Gebruik ons contactformulier om uw template voor te stellen.

Disclaimer

Wij doen ons uiterste best om op deze pagina uitsluitend informatie omtrent de beste templates te plaatsen. Helaas is het niet mogelijk om alle vermelde template ook daadwerkelijk te testen. De informatie op deze website kan daarom onvolledig of zelfs onjuist zijn. Voor directe of indirecte schade aan uw website of apparatuur, kunt u ons niet aansprakelijk stellen. Wij adviseren voor gebruik van een template de instructies van de aanbieder te raadplegen.